Home     Over Ons     Nieuws     Diensten     Helpdesk     Contacteer onsHome_NL.htmlOver_Ons.htmlDiensten.htmlHelpdesk_NL.htmlContact_NL.htmlHome_NL.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4shapeimage_1_link_5

Be social, follow us

Samenwerking: Protel Hotelsoftware en Design Hotels

Protel hotelsoftware en het marketing-platform Design Hotels AG uit Berlijn zijn een samenwerkings-overeenkomst met elkaar aangegaan. De overeenkomst is wereldwijd geldig en is direct ingegaan. Protel levert als “Partner Software Provider” haar full service hotelmanagement-software tegen speciale condities aan de bij Design Hotels AG aangesloten bedrijven. De samenwerking met een wereldwijd hotel-netwerk biedt beide ondernemingen nieuwe mogelijkheden.

Het marketing platform Design Hotels™ vertegenwoordigt ruim 200 hotels in meer dan 40 landen in alle werelddelen. De zelfstandig geleide hotels stralen één van de meest geavanceerde concepten binnen de hotelindustrie uit. Hotels aangesloten bij Design Hotels™ hebben zichzelf gecommitteerd om hun gasten een “Progressief Design”, een “authentiek gevoel” en “inspiratie” aan te bieden. Dit sluit natuurlijk erg aan bij de innovatieve software-aanbieder Protel. Protel staat momenteel midden in de belangstelling met de innovatieve Hotel Apps voor mobiele toestellen zoals iPhone en iPad.

Design Hotels™ en Protel vullen elkaar aan zegt Manfred Osthues, één van de drie oprichters en Managing Director van Protel. “Ieder individueel bij Design Hotels™ aangesloten hotel reflecteert de visie van een gepassioneerde Hotelier met een pioniersgeest. Wij delen deze innovatieve overtuiging.” Toby March, Vice President Sales, Revenue Management & Distribution van Design Hotels™ is ervan overtuigd dat Protel de perfecte technologische match is voor de veeleisende organisatie Design Hotels™: “Meer dan ooit, is de technologie belangrijk voor het implementeren van onze strategie. We zijn dan ook erg blij met de samenwerking met Protel.”


Protel heeft zich sinds haar ontstaan bezig gehouden met de ontwikkeling van “state-of-the-art” Property Management Systemen die het hoteliers mogelijk maakt complexe processen te managen. Een recent marktonderzoek van “The Business Target Group” onder 10.689 Duitse hotels bevestigt: Protel is de nummer één onder de toonaangevende leveranciers van Property Management Systemen waar het gaat om klanttevredenheid en functionaliteit. Op beide onderdelen scoorde Protel. 97% van de ondervraagden gaf aan tevreden of zeer tevreden te zijn over de uitgebreide functionaliteit en de serviceverlening van Protel. Protel heeft een uitgebreid scala aan software-producten beschikbaar voor de hotellerie. Of het nu gaat om een complete oplossing geïnstalleerd in het hotel of om een gecentraliseerd gebruik in de “Cloud” volgens het SaaS (Software as a Service) model, bij Protel kunt u terecht voor de software-oplossing voor uw Hotel. Meer dan 6.000 hotels in meer dan 70 landen staven Protel’s expertise en betrouwbaarheid.


              Verder Informatie     www.designhotels.com     www.protel.net

HomeHome_NL.htmlHome_NL.htmlshapeimage_2_link_0
Over OnsOver_Ons.htmlOver_Ons.htmlshapeimage_3_link_0
Nieuwsshapeimage_4_link_0
DienstenDiensten.htmlDiensten.htmlshapeimage_5_link_0
HelpdeskHelpdesk_NL.htmlHelpdesk_NL.htmlshapeimage_6_link_0
Contacteer OnsContact_NL.htmlContact_NL.htmlshapeimage_7_link_0

Internationaal

uw partner voor Hotelbeheer, Kassa/Touchscreen (POS), Minibar, Wi-Fi, Hosting (Cloud) en Bar Automatisatie

Hotel Beheer     Hotel-Cloud     Kassa Beheer     Wi-Fi     Mini BarHotel_Software_NL.htmlHotel_Cloud_NL.htmlPOS_Dino_NL.htmlWi-Fi_NL.htmlMinibar_Oppie_NL.htmlOver_Ons.htmlshapeimage_9_link_0shapeimage_9_link_1shapeimage_9_link_2shapeimage_9_link_3shapeimage_9_link_4

Copyrights 2012 HTS

eTIC-ondertekenaar nr. 796